Slide

Secondary school The Hague

Healthy learning environment in The Hague

The new building on the spot of the previous school in a green neighbourhood houses several schools and a kindergarten. A great place to go to for learning, playing, and meeting other children in a safe and healthy environment. The façade is optimised for daylight, minimum radiation and maximum view on the green surroundings and sports complex.

Entree kindcentrum_View2

Facts & Figures

Location The Hague
Category Real Estate Special Purpose
m2 / SQM gross Floor area ca. 11.000m2
Program Education, Kindergarten, sports, theater, cafetaria
Start design 2019
Start construction (planned) 2021
Start use (planned) 2022
Client Municipality of The Hague, Hofstad MAVO HAVO
Question client A fresh, healthy and sustainable school with all necessary facilities.
Role ATC co-architect (co-designing the plan with a lead role in the façade-design)
Parametric design Facade on daylight, radiation, view.
Team ATC+Spring+Imd, Merosch, Hi-Plus
Scroll to Top