tp3 garage building

WUR Lelystad

Circular Renovation of Office & Research Building

The exsisting building has reached the end of its technical life and neede to be replaced. Aim is to make it not only suitable for future use, but also showcase circular possiblities and revive the meetingspot for researchers and clients.

WUR Lelystad_Aerial
WUR Lelystad_Section

Facts & Figures

Location Lelystad
Category Real Estate Special Purpose
m2 / SQM gross Floor area (excluding greenhouses) ca. 3000 m2
Program Office building with meeting spaces, showcase and lab
Start design 2018
Start construction (planned) 2020
Start use (planned) 2021
Client Wageningen University and Research
Question client Circular renovation of the building including a new type of workspace, showcase and meetingspace.
Role ATC Architect (exterior, interior and landscape)
Parametric design Facade on daylight, radiation, view
Team ATC, IMd, RHDHV
WUR Lelystad entrance
Scroll to Top